Insurance untuk Travel

Mula mula saya cuba untuk dapat quote dari local insurance agency, ingatkan sebab dah ada life plan dgn diorang, policy travel boleh dapat diskaun tapi sayangnya tak ada pun.

Macam mana lah nak loyal dgn insurance yg mindset masih very traditional. So what I did is I went to gobear.com and compare price and coverage.

So far bila dah check – Nampak FWD Travel Insurance mcm boleh tahan.

Ada lagi yg lebih murah dan value for money. Jangan ambik yg terlalu murah sebab ada part part yang tak ada coverage.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s