BitcoinGet & CoinRebate – Buat Kerja Buang Masa

Ada yang mungkin tak kerja? Tengah cari kerja? Buang masa?

Pernah tau tentang BitcoinGet?

Apa tu BitCoinGet – Ini adalah website yang memberi sedikit duit kepada anda kalau suka buat survey, online job atau shopping di AliExpress.

Di sini ada dua link – 1) Bitcoinget – untuk mereka yang nak dapat reward bitcoin melalui survey semua

2) CoinRebate – untuk mereka yang suka berbelanja di Ali Express.

Pilih mana satu yg sesuai. Tapi boleh tahan jugaklah..dari takde benda nak buat kat rumah depan PC, might as well earn some bitcoins.

As of now 1 bitcoin is about $11,200. So kalau dapat reward pun – dier akan bayar you, 0.00012 bit coin.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s