Design dan Jual Baju Secara Online

Tee Chip – Bisnis Printing T Shirt.

Tahu tak?


<Click sini untuk beli T shirt di atas>.

Anda boleh jual design baju anda sendiri secara global melalui platform online – Tee Chip

Tak perlu lah risau nak kena cari vendor t shirt atau printing company.  Semua nya DIY- Do it Yourself.

Quality wise, boleh tahan sebab saya dah print a few t shirt dan long sleeve shirt saya sendiri. Hanya suka suka sahaja.

Tidak ada minimum quantity dan tak perlu bimbang jika tidak ada sale pun sebab this is based on supply and demand.

Cuma kena letak selling window. Date dan time product open untuk di beli.

Satu advantage is Kalau orang order- then baru dier print, else tak print langsung and you boleh design t shirt, jacket, hp case dan mugs.

Keuntungan- depends dari $1 onwards tetapi kena tengok konsep design. Kalau menarik, mestilah popular.

Click  Tee Chip untuk tahu lebih lanjut.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s